Rendszeres olvasók

2010. november 26., péntek

Édes narancs bomba



Már régóta tervezgetem, hogy fürdő bombát készítek. Valamiért kicsit féltem tőle. Most, hogy elkészítettem, az első gombóckáimat, nem igazán tudom mitől tartottam annyira. Nem vártam tőlük túl sokat de azt maximálisan teljesítették. Kerestem egy receptet "Lukréciakencéi"-közt, ami szimpatikus és minden van hozzá itthon és tegnap nekiugrottam és összecsaptam az első bombácskáimat. Így sikerült...
 
Az összetétel elég egyszerű a száraz összetevőkhöz olívát és shea vajat kevertem az illatát édes narancs olaj adja, ami enyhe sárgás színt is adott az egésznek. 

Először megpróbáltam formába tenni, de nem jó formát választottam, így elég vicces lett a külleme. Végül kézzel gyúrtam belőle szilvás gombócra emlékeztető golyókat.:)  

2 megjegyzés:

Gizus írta...

Nagyon klassz! Már nekem is megrendelték a lurkók, de valahogy még én is úgy vagyok vele, mint te, hogy tartok! Szóval nincs mitől?

bsbori írta...

Szerintem nincs, bár ezt nagyban befolyásolja a kezdeti sikerélményem:). Szóval én ezt a receptet csináltam meg bórax nélkül és a fenti olajokkal

http://lukreciakencei.blog.hu/2010/04/01/furdobomba_ii#more1887564

Szerintem próbáld ki.:)