Rendszeres olvasók

2011. január 25., kedd

Megint testápoló vaj

 
Mivel az első testápoló vajam annyira jól bevált, hogy most is csak csodálkozom, amikor eszembe jut, hogy éveken át kínlódtam végig a telet a szétrepedt kezeimmel, ami most varázsütésre megszűnt, ezért úgy döntöttem újra elkészítem. Persze kétszer egyformát csinálni egyrészt unalmas, másrészt nem is tudok. Ebbe kétszer annyi mangóvaj került mint az előzőbe, bár ez most kicsit más állagú volt, mint amit a múltkor sikerült vennem. Az egész kicsit zsírosabb érzetet ad, de a hatása így is nagyon jó.

7 megjegyzés:

Unknown írta...

Szuper forma, ügyes vagy!:)Ha meg tenyleg ilyen jol bevält a recept,nem küldened ät nekem?...persze csak ha nem titkos:)) Nem keresnek mäsikat,szivesen kiprobälnäm!

bsbori írta...

Nagyon szívesen, de az eredeti receptet már közzétettem az első testápoló vaj megjegyzései között és ez tényleg csak annyiban más hogy dupla annyi mangóvajat tettem bele, de arra jutottam, hogy még mindig az első a legjobb. Tehát melyiket szeretnéd?:)

Unknown írta...

Ok,megtalältam...es az összetevöket csak összekevered? Bocs,de meg nem neztem sehol utänna-hogy keszül a testäpolo vaj...de most meghoztad a kedvem!:)Szoval ha megis ätküldened email-ben,sok idöt sporolnäl nekem:)))

Juccantó írta...

Szuper lehet,a színe is tetszik!!Én csak azt szeretném kérdezni,hogy hol vásárolod a mangó vajat,mert én is nézegettem már egy-két helyen,de a borsos ára visszatartott..
A másik kérdésem,hogy hidegen sajtolt,vagy finomított mangóvaj?

Köszönöm:Jucc

bsbori írta...

Szia Jucc!
A mangó vajat a hazikence.hu -n veszem és náluk csak finomított van. Nem olcsó de nem kell belőle sok, másrészt meg a "jobb nevű" kézkrémek sem olcsók és nekem az esetek többségében - szinte soha - nem használtak. Azt hiszem 100 g mangóvaj van ebben a receptemben és a többi hozzávalóval együtt 5 db ilyen forma lett belőle (egy forma 6 cm széles és 2 cm magas plusz a szívecske a tetején ami klasszikus jégkocka forma, egy ilyen pedig viszonylag sokáig elég, ha csak egy személy használja. :)
Remélem tudtam segíteni:))

Szia Judwill!
Elküldtem! Remélem tudsz vele mit kezdeni, ha nem csak szólj.

Juccantó írta...

Nagyon-nagyon köszönöm!!!Jucc

Unknown írta...

Ha benezel hozzäm,kapsz tölem valamit!:)