Rendszeres olvasók

2011. május 30., hétfő

Élménybeszámoló :)

   Vasárnap gyereknap alkalmából kirándulni indultunk családostól:). Elmentünk Hajósra, megnéztük, hogy milyen az Orbán napi Borünnep és nem mellékesen meglátogattuk Judwil-t. Ő az első szappanos, akit blogon keresztül ismertem meg és végre személyesen is találkoztunk. Azt kell, hogy mondjam, hajszálpont olyan volt, amilyennek elképzeltem. Az életben pont olyan Tündér mint ahogy az eddigi üzenetváltásaink alapján gondoltam:))). Még azt sem rótta fel nekem "egyenlőre", hogy egész kis pereputtyommal együtt állítottam be hozzájuk.
Így viszont sajna nem tudtunk túl sokat beszélgetni arról, amit nagyon szeretünk "SZAPPANOK"., és azt hiszem a drága idejéből is kicsit többet raboltam mint szerettem volna, de hihetetlenül jól éreztem magam nála.  Nagyon finom boraik vannak:)
Még egyszer köszönöm a szívélyes vendéglátást !!!

Ő pedig az én kicsi lánykám Juditék présházának kertjében:), a vásáron újjonan beszerzett gyereknapi ajándék babájával és nyaklánccal.
Emmanó a pincefalu egyik utcácskájában:)


9 megjegyzés:

Gizus írta...

Jó irigy vagyok! Sajna nem jutottam el idén! Pedig meg szoktunk ott fordulni ilyenkor! Juditot puszilom! Biztos remek napotok volt! Összefuthattunk volna! :(
A lánykád ennivaló! Kis tünemény! Rozival bandázhattak volna! Remélem tetszett a hajósi forgatag! A baba is jó kis szerzemény!

bsbori írta...

Köszönöm:) Kicsit reméltem, hogy találkozunk, de sajna nem jött össze:(. Nem baj majd legközelebb:)
Remélem gyógyul a lábad, és a gyerkőc is jól muzsikált:)

Unknown írta...

Kedves Bori! Örülök,hogy jól éreztétek magatokat Hajóson!:) Gizus mint már írtam is...én tudom fogunk mi még találkozni valamikor...talán még több szappanossal is! Pusz Nektek!:)

SzappAncsi írta...

Kedves Bori! Tündéri a lánykád:-))), és remélem több szappanossal - köztük veled is - sikerül még találkozni nekem is.

Marianna Pasztor írta...

Szia!
Ma indult útnak a nyuszi, most ment be a fiam a fősulira és utána feladja.
Raktam bele neked néhány apró szappan mintát.

bsbori írta...

Köszönöm mindenkinek!!!! Már nagyon várom, hogy összeüljünk és egy kicsit együtt szappanozzunk valahol, valamikor:)))!

norono írta...

Kedves Bori!
A szappan megérkezett, köszönöm szépen! a FIAM FOGJA HASZNÁLNI, SZERINTEM AZ Ő KAMASZ BŐRÉRE BIZTOS JÓ HATÁSSAL LESZ, MAJD (bocs csak megnyomtam caps lock-ot :-))) írok a tapasztalatokról!

Nóri

Edina írta...

Bori, Judit!
Én is irígykedek most egy kicsit:)))
puszillak Benneteket!

Marianna Pasztor írta...

NÉZZ BE HOZZÁM!


7. Borinak, akivel együtt kezdtem szappanozni, és ő is jó Tündér lett. A legrégibb blogspotos ismerősöm, mindig bekukkantok hozzá, megnézni a legújabb szappancsodáit. Természetesen Borit is megfertőztem, így már ő is rendszeres jótékonykodó lett.